MARDİN / NUSAYBİN - Kaymakam Bülent Pekdemir Ortaokulu

Kaymakam Bülent Pekdemir Ortaokulu

Adres
FIRAT MAH. ŞİRİN BUL. KAYMAKAM BÜLENT PEKDEMİR ORTAOKULU BLOK NO 22 NUSAYBİN / MARDİN
Vizyon
Kültürel değerlerine bağlı, yenilikçi, gelişime açık, bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal ve sportif faaliyetlerde etkin, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirmek.Çocuk Hakları Sözleşme´sinde belirlenen hakları hayata geçiren, çocukların kendilerini gerçekleştirmelerini sağlayan, katılımcı demokrasiyle yönetilen, ekolojik dengeye saygılı bir eğitim anlayışı ile eğitim öğretimi vermek”
Misyon
Çocukların potansiyellerini, yaratıcılıklarını ve üretkenliklerini geliştirmelerine olanak sağlanması, Okul, sınıf ve tüm eğitim mekanlarının çocuğun yüksek yararı, güvenliği ve ekolojik duyarlılık çerçevesinde düzenlenmesi, Eğitim alanında ekonomik, sosyal ve kültürel olarak eşitlikçi ve özgürlükçü bir ortam oluşturmak için çocukların, aileler, eğitmenler ve çalışanlarla birlikte planlama, karar alma ve uygulama süreçlerine katılmalarını sağlayan çoğulcu ve dayanışmacı bir okul kültürünün yaratılması, Sosyal, kültürel, ekonomik, fiziksel ve zihinsel farklılıkları olan çocukların özelliklerine uygun bir yaklaşımla bir arada eğitim-öğretim sürecine katılmaları, Toplumsal duyarlılık, şiddet ve ayrımcılık karşıtlığı, farkındalık ve empati gibi temel ilkelerin eğitim sürecinde içselleştirmek. Model insan yetiştirmek.
Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :İKİLİ
07:10 17:40
KALORİFER
İLÇE MERKEZİNDEN ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLARLA OKULUMUZA ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
MERKEZ
Okulumuz ilçe merkezindedir.