MARDİN / NUSAYBİN - Kaymakam Bülent Pekdemir Ortaokulu

Nis

TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarımızın açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ümit ÇETİN tarafından gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN!

Nis

Okul sporları kapsamında Bingölde düzenlenen puanlı atletizm grup müsabakalarında yıldızlar kategorisinde ilimizi temsil eden öğrencilerimizin dereceleri;

2000 metre yürüyüş bölge 1.si İkbal EKİN

2000 metre yürüyüş bölge 3.sü Dilan ERÇİK

2000 metre yürüyüş bölge 4.sü Vahide YILMAZ

Bu sonuçlarla öğrencilerimiz 15 Mayısta düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Şbt

Futbol turnuvasında Nusaybin ilçe 2.si olan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okulumuz psikolojik danışmanı Ali Zengin tarafından öğretmenlerimize 'Psikolojik Sağlamlık' konulu seminer verildi.

Ara

Yerli malı ve tutum haftasını okulumzda neşe içinde kutladık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI!

Eyl

2023-2024 eğitim öğretime öğrencilerimiz ile başladık. Öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

Okul binamız ve çevresinde daha temiz ve güvenli olacak şekilde iyileştirmelerde bulunduk.

Haz

Karne toreninimizi yaptık. Okulda 1. , 2. ve 3. olan ogrencilerimize karneleri okul idaremiz ve öğretmenlerimiz tarafından takdim edildi

May

Okulumuz öğrencilerinden İkbal EKİN okullar arası puanlı atletizm bölge müsabakalarında 2000 metre yürüyüş branşında bölge 1. Si olarak,  Süleyman AKMAN ,60 metre koşu branşında bölge 2. Si olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanmıştır.